Indledning

sumærket.dk er en mærkeordning, som sætter fokus på studierabatte. Du kan søge om at blive medlem, hvis du har indsat vores mærke på din hjemmeside.

Når du bliver medlem eller ansøger som medlem til SU mærket accepterer du følgende betingelser samt vores privatlivspolitik.

Medlemskab

Hos SU mærket er der gratis at tilmelde sig ordning. Det er desuden gratis at være medlem.

Selvom du sender din tilmelding er du ikke automatisk optaget og kan stadig blive afvist som medlem uden yderligere begrundelse. Der er dog ingen omkostninger forbundet med, at blive afvist som medlem.

Der er ingen automatiske fornyelser eller bindingsperioder. Et medlemskab udløber efter et år. Medlemsperioden gælder fra den dag din virksomhed bliver offentliggjort på siden + 1 år. En måned før dit medlemskab udløber, sender vi dig en mail med mulighed for at fornye dit medlemskab et års.

SU mærket på din hjemmeside

Som medlem af SU Mærket er det et krav, at du har mærket indsat på din hjemmeside samt, at det aktivt linker til SU Mærket’s forside. Alle ansøgende hjemmesider, som ikke opfylder dette, bliver ikke godkendt før det er rettet.

Fjerner du SU-Mærket fra din hjemmeside vil du få en mail med en 5 hverdages frist til at genindsætte mærke med et aktivt link til SU Mærkets forside. Indsættes mærket ikke forbeholder vi os retten til at afbryde dit medlemskab.

E-mails mellem SU-mærket og hjemmesiden

SU mærket kan i nogle tilfælde sende mails til tilmeldte hjemmesider samt hjemmesider som har ansøgt til at blive optaget. Disse mails sendes kun ved nødvendighed og kan være, men er ikke begrænset til, at vi ændrer i servicen eller noget andet. Når du ansøger eller bliver optaget i SU mærket accepterer du dette.

Ind- og udmeldelse af SUmærket

Du har altid mulighed for at melde dig ud af SU mærket. Dette gøres ved at kontakte os, også vil vi hurtigst muligt fjerne dit medlemskab. Når du melder dig ud af SU Mærket, skal du også fjerne vores mærke fra din hjemmeside, da det er forbeholdt medlemmer.

Vi forbeholder os retten til at afvise alle ansøgninger om medlemskab. Dette kan vi gøre uden at give en begrundelse eller forklaring. Ud over det forbeholder vi os også retten til, at fratage medlemskabet fra et medlem med øjeblikkelig virkning. Sker dette er du forpligtet til at fjerne vores mærke fra din hjemmeside.

Ansvarsfraskrivelse

SU Mærket kan ikke tage ansvar eller yde erstatning for nogle former for skader, tabt fortjeneste eller lignende, som skulle være sket grundet dit medlemskab hos SU Mærket.

SU mærket kan ikke garantere, at butikker eller webshops på SU mærkets medlemsliste yder studierabat. Medlemmer kan blive kontrolleret for dette. I tilfælde af, at en webshop eller butik ikke meddeler os, om ophør af studierabat og de stadig er offentligjort på medlemsside, kan vi ikke erstattet nogle former for tab forbundet med køb det pågældende sted.

Vi støtter